Agenda

FESTIVAL FRANQUESA

14 Juliol 18:15hSant Jaume

La Masia senyorial del segle XVI i els seus entorns es converteixen durant els dues 14 i 15 de juliol del 2022 en l'escenari de la primera edició del Festival Franquesa.

Situat al cor de la població del Maresme, Premià de Dalt es converteix en un espai de retrobada i exploració col·lectiva on la dansa i les arts escèniques s'integren i s'arrelen a la cultura i el llegat popular partint d'una visió i impuls avantguardista.

Impulsat per la Societat Cultural Sant Jaume, el Festival Franquesa vol ser un punt de connexió i experimentació del moviment en majúscules. Un espai on cercar ponts de diàleg entre tots i totes les assistents a través d'una ampla oferta cultural composta de diverses propostes escèniques, sardanes populars i tallers col·lectius d'experimentació del moviment obert a totes les edats.

Apostem no només per a l'ampliació de l'oferta cultural en benefici de la població i residents de Premià de Dalt, el Festival Franquesa es posiciona durant dues jornades com a espai de creació, recerca i experimentació del moviment al Maresme.

Per saber-ne més, consulta la web del festival aquí: www.festivalfranquesa.com
Aconsegueix les teves entrades a través del codi QR del cartell.

Organitza: Sant Jaume