Seccions

Jo butaca

Per el teatre amateur a Sant Jaume.

La secció Jo Butaca va néixer el 2009 amb dos objectius: col·laborar en la recuperació de la sala de teatre i acostar les arts escèniques a les persones de Premià de Dalt. L’any 2012 vam tenir el goig de poder viure la inauguració de la remodelació de la sala per la Junta de Sant Jaume i per tant veure complert el primer objectiu al que la nostra secció va poder aportar el resultat de la nostra campanya “Apadrina una butaca”.

Des de llavors ens esforcem en acostar-nos al segon objectiu, posant en pràctica la nostra activitat en diversos eixos. Considerem fonamental programar cursos de teatre, tant infantil com d’adults, que fomentin el creixement de la població d’actors amateurs de Premià. Volem potenciar els grups de teatre amateur centrats a Sant Jaume, impulsant espectacles realitzats pels propis premianencs amb inquietuds per les arts escèniques. Promoure representacions “de poble”, recuperant tradicions o creant-ne de noves, com a eina d’integrar en un mateix espectacle diverses generacions, que permeti que arreli la llavor “teatrera” a Premià de Dalt.

Volem potenciar la incorporació a Sant Jaume de les noves generacions i per tant donar un lloc important a les vessants infantils i familiars a l’hora de programar activitats.

Cal que al poble hi vinguin espectacles d’arts escèniques de qualitat, i donat que Sant Jaume és l’únic centre amb aquesta possibilitat, considerem bàsic continuar la tasca de programar actuacions d’aquest tipus, amb el necessari suport de l’Ajuntament. Tant de teatre infantil i d’adults, com musicals, etc.

Vine!
Si t’agrada el teatre amateur sigui per actuar o per col·laborar en l’organització de les nostres activitats, posa’t en contacte amb nosaltres:

info@jobutaca.org

www.jobutaca.org/

www.facebook.com/jobutaca